INTRODUCCIÓ

Alba 1919, sensibilitzat amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, inclou aquesta declaració de privacitat amb l’objecte que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que obté dels seus visitants i usuaris. Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en el lloc. Si no acceptar-les, has d’abandonar el lloc, sense fer cap ús d’ell i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és Cooperativa Fraternal de l’Albagés, amb CIF F25003393, per contactar pots utilitzar l’adreça de correu electrònic coopalbages@alba1919.com, el telèfon 973.121.126 o correu postal a Plaça Catalunya, 1, codi postal 25155 de l’Albagés, Lleida.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En els nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions del nostre web i d’alguns dels programes que es distribueixen. Nosaltres et assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de forma totalment confidencial. Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides. No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades. El web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les teves dades es realitza perquè ens dones el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones en els formularis per a un ús específic que s’indica en cada un d’ells. Les teves dades només són necessaris per als usos concrets pels que se’t demanen, si no ens els facilites, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Hi ha un compromís ferm per la nostra part de que les dades que proporcioni a l’Alba 1919, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l’interessat en cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal. El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. Alba 1919 no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquests altres llocs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per a això simplement has d’escriure un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic coopalbages@alba1919.com on t’atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerida al respecte. Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.

 

Resum Cistella
SENTIM COMUNICAR QUE DEGUT A L'INCREMENT DE LA DEMANDA D'OLI PER PART DELS NOSTRES CLIENTS, LES OFERTES ESPECIALS PER A SUSCRIPTORS DE LA VANGUARDIA I FUNCIONARIS DE LA GENERALITAT DEIXEN D'ESTAR VIGENTS FINS A LA PROPERA COLLITA, A DARRERS DEL MES DE NOVEMBRE.
LA POLÍTICA DE LA NOSTRA COOPERATIVA ÉS FIXAR UN PREU A L'INICI DE LA COLLITA I MANTINDRE'L FINS A LA SEGÜENT;
AIXÍ HO HEM FET AQUEST ANY I NO HEM ESPECULAT AMB EL NOSTRE PREU APROFITANT LA PUJADA DE L'OLI DE GIRASOL
I LA MAJOR DEMANDA D'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA.
EL PREU DE L'OLI ALBA1919 DE LA PROPERA COLLITA S'INCREMENTARÀ SEGONS L'INCREMENT DE LES DESPESES D'ELABORACIÓ,
PERÒ NO PAS EL TRIPLE DEL SEU PREU, COM EN EL CAS DE L'OLI DE GIRASOL
NI TANT COM S'ESTA DIFONENT EN ALGUNS MITJANS DE COMUNICACIÓ,
CREANT UNA PSICOSI D'ACAPARAMENT QUE AFAVOREIX QUE ELS PREUS PUGIN ENCARA MÉS.
TAN AVIAT COM TINGUEM L'OLI DE LA COLLITA 2022/23, A DARRERS DEL PROPER MES DE NOVEMBRE, TORNAREM A ACTIVAR AQUESTES OFERTES
I HO ANUNCIAREM EN LA WEB DELS COL.LECTIUS AFECTATS I EN AQUESTA WEB
TOT I AIXÍ, ESTEM DISPONIBLES PER ATENDRE CADA CAS DE FORMA PERSONALIZADA SI ENS TRUQUEU O FEU ÚS DE QUALSEVOL FORMA DE CONTACTE DE LA NOSTRA PÀGINA.